íme a logónk
Rendelje meg termékeinket webshopunkban >

 

 

    Tasak forgalmazás   

Társaságunk komplex megoldást nyújt, ha tasakok forgalmazásról van szó. Cégünk maximálisan arra törekszik, hogy megrendelőink mindennemű igényét teljesítse a tasakforgalmazási, kereskedelmi, nyomtatási és személyre szabási részlegekben egyaránt. Nálunk a legfontosabb szempont a pontosság, gyorsaság és az ügyfél igényeinek kielégítése.
Termékek széles választékát ajánljuk kedves megrendelőinknek. A következők előállítását és szállítását vállaljuk: papír alapú, kraft, egyedi méretű, légpárnás és dokumentum tasakok. Az előállítható méret és egyéb tulajdonságok terén széles mozgásteret biztosítunk megrendelőinknek. Az aloldalon megtalálhatja szabványos méreteinket, de egyedi méretben is rendelhetők ezen termékeink.
A korszerű technológia és munkatársaink szakértelme együttesen biztosítják megrendelőinket a kiváló minőségről, amely cserébe garantálja ügyfeleink bizalmát. Áraink a mindenkori piachelyzethez igazodnak, ugyanakkor a gazdaságosságot is szem előtt tartjuk. A megrendelt tasakokatt a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk
.
Forduljon hozzánk bátran, és kollégáink készségesen válaszolnak majd kérdéseire, ajánlatkérésére.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

A tasakok szállítása és kivitelezése mellett az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk ügyfeleink részére:

    Felülnyomás

Az előállított tasakokat ügyfeleink igényeinek megfelelően akár felül is nyomjuk kapott nyomdai grafika alapján. A grafika kiváló minőségéről grafikusaink kiváló hozzáértése, valamint szoftvereink korszerűsége és rendszeres felújítása felel. Kollégáink klienseink minden nemű kérdésére válaszolnak, és törekszenek arra, hogy teljes mértékben minőségi szolgáltatásokat nyújtsanak. Grafikusaink szívesen ellátják a felülnyomás megfelelő fajtája és annak feldolgozása kiválasztásában szem előtt tartandó tanácsokkal is. A grafikai részlegen dolgozó munkatársaink folyamatos képzése és művelődése a korszerű informatikai technológiák és a nyomdaipar területén biztosítják ügyfelünket arról, hogy megfelelő kezekben legyen megrendelése.
Megrendelőink három típusú felülnyomás közül választhatnak: Flexo-felülnyomás, amely a felülnyomás legelőnyösebb fajtája; az ofszet-felülnyomás, amely kisebb számú termékek esetén javasolt; és az aquaset-felülnyomás, amely a legelső kedvező árú változata. Bármelyiket is választaná, mi garantáljuk a kiváló minőséget és gyorsaságot!

 

    Tasak Perszonalizálás

Az előző két stádium befejeztével rátérhetünk a tasakok perszonalizálására, azaz megszemélyesítésére. Itt tulajdonképpen arról van szó, hogy ügyfeleink igényeit teljesítve és azoknak eleget téve személyre szabjuk, megszemélyesítjük megrendelt tasakjait. Ez nem csupán a termék méretének változtatását jeleni, hanem személyes üzenetek, címek, nevek tasakra való nyomását is. A perszonalizáció alapkikötése a cím nyomtatása, de ezen túl még rengeteg lehetőség áll ügyfeleink rendelkezésére. Ablakos tasakot is igényelhet. Ezen belül választhat a standard ablak-elhelyezkedésű tasakjaink közül, vagy igényelhet egyedi ablak-elhelyezésű tasakot is.
Papírtasak esetén általában az alapsúlyú ofszet papírt használjuk, de egyedi gyártás esetében bármilyen lapanyag igényelhető bármilyen méretben. Forduljon hozzánk bizalommal ha egyedi ötletet szeretne megvalósítani.
A tasakok színét illetően is nagy választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. A tinta színe a megrendelt termékek számától függ és attól, hogy a termék egy- vagy mindkét oldala felülnyomott-e.

 


 

Kéziborítékolás - Csomagolás - Perszonalizálás - Postázás - Megszemélyesítés - Csekkgyártás - Készpénz átutalási megbízás -- Boríték gyártás - Boríték és Borítékolás - POSTAI CSEKK NYOMTATÁS - MINDEN JOG FENNTARTVA 2010 MBERT